Review. Art Deco and Claudia Schiffer Makeup

petek, oktober 13, 2017 Unknown 1 Comments


Redko kdaj kupim ličila. Oz. jih sploh ne. Zakaj? Ker imam doma celo goro PR izdelkov in še 15. pudra ali 8. paletke senčil pač ne potrebujem. Verjetno sedajle zavijate z očmi, ker smo ženske naravnane, da kupujemo brezvezno navlako, samo zato, ker je pač lepo in se sveti. Raje imam tistih nekaj pudrov, ki mi ustrezajo, jih porabim do konca in nadaljujem z drugimi. Moja šibka točka so pravzaprav samo šminke, ki bi jih lahko kupovala praktično vsak dan. Še vseeno pa raje kupim eno in tisto kvalitetno, ki mi bo dobro služila, kot pa 5 poceni, ki jih bom uporabila samo enkrat.

Se pa na vsake toliko časa pač zgodi, da pa vseeno zavijem v drogeriji med makeup stojali in si privoščim kaj drugega, kot samo šminko. Že kar nekaj časa sem si ogledovala nov Art Deco-jev eyeliner, ki je narejen na princip koleščka. Ker črtala nisem uporabljala že odkar imam umetne trepalnice, sem si ga privoščila.Sprva sem se morala kar malo navaditi na način nanašanja ter na kot in pozicijo roke pri tem, vendar je v 3. poskusu, šlo. V tretje gre rado. Eyeliner je dobro pigmentiran, in zdrži čez cel dan, tudi v vodi bi se kar dobro obnesel. Ko sem ga še preizkušala na roki pred nakupom, je namreč na zapestju zdržal celodnovno umivanje rok v službi, na koncu dneva, pa je le bil malce manj intenziven. Cena ni previsoka, 14€.14. septembra pa smo bile povabljene na predstavitev nove omejene kolekcije Claudie Schifrer za Art Deco, ki se je odvijala v Panorami Stara Pošta v Kranju. V slovenski liniji izdelkov lahko najdemo tri odtenke šmink, puder, blusher, črtalo za ustnice, lakce ter cel nabor različnih čopičev. Na nemški originalni strani, je nabor seveda večji in pravzaprav mi je žal, da je pri nas selekcija skopa.
Kolekcija je na voljo v poslovalnicah Mueller od 1.oktobra naprej!

In še nekaj utrinkov z dogodka
Foto: Ana Gregorič

Z mojimi blogerkami Natašo Mernik, Saro Zavernik in Kajo Stankovič


V goodie bagu se je seveda skrivala rdeča šminka iz omenjene kolekcije, podlaga za senčila, senčilo v barvici ter mini maskara.

Šminka
Šminka ima čudovito minimalistično zlato embalažo, ki je boljše kakovosti in deluje prefinjeno. Rdeč odtenek, z oranžnim podtonom - Popy Land, je čudovit in drugačen odtenek rdeče, kot jo ponavadi nosim. Struktura šminke je mehka, kar se predvsem pozna pri odtisih na kozarcih. Majhen trikec, ki ga uporabim, da se temu izognem - eno plast robčka dam čez ustnice in nanesem puder v prahu. Deluje :)

Iz leve proti desni:
Podlaga, senčilo, šminka
Podlaga za senčila
Prehitel je celo prejšnjega Avonovega, ki je veljal za mojega favorita. Zaradi dolgih nohtov, ga nanašam kar s čopičem in potem razmažem s prsti. Je bledo pudraste barve in veko posvetli. Senčke dobijo še dodatno intenziteto in se proti koncu dneva ne razmažejo v gubo. Kar pa je cel namen podlage, ne?Senčilo v svinčniku
Zadnje čase se redko kdaj namažem s senčili, saj se mi enostavno ne ljubi. Puder, šminka, gremo. Super je, saj mi vzame dobrih 10sekund, tudi takrat, ko sem res lenobnega razpoloženja in je v točno mojem odtenku, v bleščeči svetlo rjavi barvi. V kombinaciji s podlago, je odličen.
Senčilo že po odstranjevanju z mokrim robčkom

Maskara
Ta žal ne bo prišla na vrsto za testiranje, zato imam za vas majhno presenečenje. Maskaro bo preizkusila ena izmed vas :) Je potovalne velikosti in je super za v torbico.
Klikni na mojo Facebook stran, sledi navodilom in mogoče prav ti osvojiš nagrado :)
Celotno kolekcijo pa si lahko ogledate na njihovi uradni strani


You Might Also Like

1 komentar: