Nove inspiracije

nedelja, september 03, 2017 Unknown 0 Comments


Prejšnjo soboto, se je v Mariboru odvijala prva konferenca, ki je bila namenjena vsem blogerjem in podjetjem, ter mreženju le-teh. Čeprav moj blog poleti skoraj vedno hibernira, nisem mogla mimo, da se ne bi udeležila in slišala perspektivo drugih blogerjem, ki niso nujno v modnih/lepotnih vodah. Tudi s strani podjetij je bilo zanimivo slišati njihov pogled na celotno blogersko sceno.

Poletje je zame definitivno vsako leto neko sivo obdobje, ko imam 1001 idejo, projektov in stvari, ki bi se jih rada lotila, pa mi vedno zmanjka ali časa ali motivacije. In letos ni bilo nič drugače.
Moj dopust je trajal točno 6 dni in celo več kot prejšnja leta. Priznam, da se je bilo kar težko odklopit, pozabit na stvari, ki se dogajajo doma, stvari, ki bi se jih morala lotiti, pa se jih ne. 


Čeprav sem poslikala kar nekaj materiala, ki bi prišel v poštev za objave na blogu, se enostavno ne morem spravit za računalnik in dokončat stvari.  Sem človek, ki stalno spreminja stvari, stvari mi hitro postanejo dolgočasne in rutina sploh ne pride v poštev. Da ne govorim, da moja soba ni nikoli enaka več kot dva meseca. Različni dodatki in dekoracija, pa vse do novega pohištva. Srečo imam, da živim v veliki hiši in kjer je moja soba velika kot eno stanovanje. Možnosti, kje bom imela postavljeno mizo, posteljo in omare, je veliko. Ker imam spet to obdobje, "obdobje prestavljanja", sem imela tokrat v mislih kakšno novo omarico ter novo, manjšo pisalno mizo (verjetno sem edina, ki to pravi). 

Razlog, da sem ravno v tej objavi omenila Blogsi 2017 je, ker sem ravno tam dobila nek nov zagon za pisanje in ustvarjanje, ter zato, ker je bil tam Lesninin štant, kjer so promovirali na novo prenovljen center na Brdu. Eno leto nazaj sem bila na tekočem z vsemi trgovinami in njihovo ponudbo, saj sva z mami na novo opremljali naš Nautic Cafe. Ko pa smo odprli, potrebe po nakupu pohištva ni bilo več in zato pojma nisem imela, da se Lesnina sploh prenavlja. In ker sem si vbila v betico, da hočem novo pohištvo (ponavadi je to že naslednji dan), sem šla potešit svoj firbec.

Sobota dopoldan. Takoj mi je bilo žal, da sem se sploh zapeljala v Ljubljano in s seboj vlekla še brata in mami. In še teto, haha. Bila je pred nami tam in rekla, da je tako, kot na koncertu Robbie Williamsa. In ja, bilo je noro. Parkingi so bili seveda vsiii totalno nabiti, še bližnji travnik je bil do zadnjega metra zafilan z avtomobili. Trgovina je bila noro polna, tisti, ki so čakali na blagajni... Vso srečo. Pa naj še kdo reče, da je recesija...

Dobro, ni bilo vse slabo no :) Kaj so točno vse prenovili, nisem opazila, zaradi vse gužve, razen na novo narejene restavracije. Razstavne spalnice, dnevne sobe, kuhinje, pa so bile dodelane v nulo. Cel kup nekih različnih, skrbno izbranih dodatkov, tapet, ki so bile zadaj osvetljene z lučko, ...

Dobila sem kar nekaj inspiracije, kako bi spremenila pri meni doma. 
Tudi mizo, namen mojega obiska. Kupila bom pa kdaj drugič, ko bom lahko v miru parkirala pred trgovino in ne na sosedovem travniku, polnem blata :)You Might Also Like

0 komentarji: