Review. Rimmel Fresher Skin podlaga

torek, maj 02, 2017 Unknown 0 Comments


Verjetno ste že vse zasledile novo Rimmel kampanjo #GettheLondonLook z novo podlago Fresher skin. Je nova na tržišču, s precej drugačno formulo, kot smo jo do sedaj vajene. Vsebuje gel na vodni osnovi in kremo, ki deluje osvežujoče. Negovalna formula te tekoče podlage vsebuje naravne minerale, ki pomagajo absorbirati višek maščobe in s tem kontrolirajo videz ves dan. Poleg vsega, pa ima še SPF15, ki pomaga ščititi vašo kožo pred sončnimi žarki.


Kako pa se je obnesla na meni?
Po mojem mnenju, bi morale vse podlage vsebovati zaščitni faktor, saj je sonce dandanes že tako močno, da so sončni žarki nevarni že tudi takrat, ko ji ne vidimo.
Sama tekstura mi je zanimiva, hladen gel, ki se zelo lepo razmaže po obrazu. Za nanos uporabim čopič, za razmazanje pa gobico. Se lepo zlije s kožo in jo poenoti, vendar pa je zame premalo prekrivna. Bolje se bo obnesla poleti, ko smo že bolj rjave in ni potrebe, niti želje po težki in maskasti podlagi.
Pri moji mami je zgodba precej drugačna. Ker ima suho kožo, ji lahki pudri zelo odgovarjajo, saj se ne zapaca med gubice, ter ji naredi lep svež videz.

You Might Also Like

0 komentarji: