This year

ponedeljek, marec 13, 2017 Unknown 3 Comments


Zadnje čase lahko opazite, da sem precej odsotna in ne objavljam skoraj nič. Nekateri pa ste verjetno tudi opazili, da pa objavljam oz. že skoraj spammam s slikami in objavami kavarne Nautic Cafe. Razlog je, ko smo z družino po 6 mesecih živčne vojne, renoviranju in tisočih težavah, ki spadajo zraven, končno odprli svojo kavarno v Mercator Center v Kamniku, smo zapravili vsako prosto minuto za delo. 
Vsak začetek ni lahek in ob 250-urnem delavniku ne ostane veliko prostega časa. Vesela pa sem, saj se nam je vse obrestovalo in že prvi mesec so začele prihajati redne stranke. Kar me je še bolj pozitivno presenetilo - prav vsi so nas pohvalili. Sanje vsakega gostinca. Ni lepšega, ko vidiš, da si poplačan za ves svoj trud, čas in voljo, ki ga vložiš v nek projekt. In prav vsi v družini smo sodelovali, dopolnjevali in eden brez drugega, bi težko uspeli. 
Prav vesela in ponosna sem, da smo družinsko ustvarili nekaj, kar nas veseli in imamo vsi korist. Prvi teden je bilo kar težko in čeprav brat ni imel nikakršnih izkušenj v gostinstu, mu je šlo več kot odlično in skupaj sva izpeljala 16-urne dnevne delavnike. 

To pa je samo ena izmed stvari, s katero se ukvarjam zadnje leto. Predlansko poletje sem se tudi udeležila tečaj podaljševanja nohtov. Hobi in delo hkrati, ki me sprosti, pri katerem lahko ustvarjam in ob tem uživam. 
Imela pa sem srečo, da sem prvo polletje na faksu imela prakso in s tem posledično več časa, da sem ustvarila nekaj, na kar sem lahko ponosna. S februarjem so predavanja nazaj, z njim pa projekti in zadnji letnik - diploma. Kar veliko stvari, pri katerih moraš biti prisoten 100%, če želiš, da stvari uspevajo še naprej. 
Bloga nikoli nisem imela namen pustiti, vendar pa sem ga morala prestaviti na stranski tir, saj so bile druge stvari pomembnejše in so vzele več časa. 

Se beremo še naprej :) You Might Also Like

3 komentarji:

 1. WOW! Dear, you look gorgenous!
  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 2. You look good girl!
  Nice boots.
  http://dimplekhadi.blogspot.com/2017/03/the-checkered-dress-that-reminds-me-of.html

  OdgovoriIzbriši
 3. Tale outfit ti pa tok paše! Čevlji so sploh wow!
  Pa veliko sreče in uspeha pri lokalu še naprej! :)

  OdgovoriIzbriši