Review. Hemptouch konopljina krema za nečisto kožo

ponedeljek, februar 06, 2017 Unknown 0 Comments


Objave o nečisti in aknasti koži so pri meni že stalnica, prav tako, so to najbolj brane objave v celi zgodovini mojega bloga. In še vedno v vsaki objavi, prvo razjasnim, da odkrivanje tople vode na tem področju, ne bo koristilo. Stanje kože ni odvisno samo od uporabe kozmetike, pripomorejo pa veliko.
V mojih najstniških letih, sem imela ogrooomno mozoljev in predvsem brazgotinasto kožo. Danes, pri 23. letih, takšnih mozoljev nimam več, ostali pa so mi majhni podkožni in črni mozoljčki ter brazgotine, ki bodo po vsej verjetnosti tudi ostale. Vso kozmetiko torej prilagodim mojemu tipu kože in verjetno so ravno zaradi tega, tovrstne objave brane, saj objavim samo tisto, kar mi res pomaga in je uspešno.Tokrat sem v test dobila konopljino kremo znamke Hemptouch, krema pa je namenjena za mastno in nečisto kožo.

Moj prvi vtis? Še ena 3524. krema po vrsti, ki sem jo preizkusila v boju z mozoljčki, ki bo po vsej verjetnosti, zaradi konoplje, še smrdela po vrhu. Napaka. In to velika!
Krema diši res lepo, saj vsebuje tropsko verbeno, ki deluje čistilno in oži pore, torej prijetno s koristnim. 
Vsebuje tudi omega 3, 6 in 9, ki kožo obnavljajo in umirjajo razdražene dele kože, vitamine A, B, C in E, karotene, algo klorelo, ki kožo uravnovesi in jo varuje pred toksini ter cel kup drugih dobrih sestavin, ki je sestavljajo kremo.  Všeč mi je tudi embalaža. Ne maram packanja s prsti po lončkih, raje imam embalažo z dozo in pokrovčkom.

Kako je delovala na meni?
Kremo sem testirala dobra dva meseca, v stresnem obdobju, ko nečista koža pride še bolj do izraza in potrebuje še dodatno nego. V teh dveh mesecih nisem uporabljala nobene druge kreme, uporabljala sem jo torej zjutraj in zvečer, na čisto in umito kožo. Je gelaste teksture, ki se hitro vpije in je dobra podlaga tudi za makeup. 
Prva dva tedna nisem opazila pretirane spremembe, razen tega, da je koža res matirana. Potem, pa sem počasi opažala, da se rdečica pri brazgotinah zmanjšuje. Namreč prej, ko sem nanašala puder, sem vedno morala na te predele nanesti še dodatno korektor, da sem jo zmajšala. 

Po enem mesecu uporabe je bila koža občutno bolj gladka, brez izboklin in brez rdečice. Poznalo se je predvsem pri pudrih, ko sem lahko začela uporabljati manj prekrivne in je bil učinek tak, kot prej. 
Prav tako se mi je umirila mastna T-cona in definitivno priporočam vsem, ki imate enake težave kot jaz.

Še več o njihovih sestavinah si lahko preberete na njihovi spletni strani Zeleni-Dotik.siYou Might Also Like

0 komentarji: