Simple wine glass decorations

ponedeljek, december 12, 2016 Unknown 2 CommentsPribližujejo se praznični dnevi, nekateri ste že pridni in ste zimske okraske, lučke in dekoracijo privlekli na plano, drugi, boste to še naredili. Kreativnost v teh dneh, nima meja, prav tako pa je vedno nekaj okraskov, s katerimi ne vemo, kaj bi naredili, jih porabili ali obesili.

Festive days are coming and some of you already brought out the ornaments, lights and decorations and the others, are about to in the next days. But there are always some decorations and ornaments that you just don`t know what to do with them.


Zelo preproste in lične dekoracije lahko ustvarimo s pomočjo kozarcev za vino, ki so lahko osrednja dekoracija prav v vsaki priložnosti in so poceni ter hitro narejena. Uporabimo lahko različne stvari, kot so pesek, kamenčki ali pa pobrskamo v kuhinji in dodamo razična žita, kot so ajda, zdrob, riž... Ter različne okraske za smrečico ali pa male figurice, rože ali svečke. Večina dekoracij kupujem v Kik-u, saj imajo veliko izbire ter je izjemno poceni v primerjavi z drugimi trgovinami.

You can create very simple and nice centerpieces with wine glasses. They`re cheap and stylish and you can put in it just about anything that lasts, such as sand, small stones and even some wheat, like buckwheat, rice,... and smal figurines, tree ornaments, candles and flowers.UPORABLJENE STVARI OD LEVE PROTI DESNI:
1. ajda, papirnate rože, okrasek za smrekco
2. Siv pesek (Kik 1€), figurica lisica (Kik cca 1,5€), bele zvezdice (Kik 1€)
3. Umeten sneg, roza kristalčki (Kik 1€), svečka
4. Umeten sneg, mini amfora, sveča, okraska za smrekco
5. spodaj: cipresa, sveča
You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Krasne ideje, tako preproste in lepe, pa še enostavne za izdelavo. Meni je še posebej všeč tista v kozarčku z nežno pastelno rožnato vrtnico. :) Mislim, da si exstra lepo polepšala svojo sobo ali pa Vaš domek.

    OdgovoriIzbriši
  2. Great post..nice Christmas touch, loving it.
    http://www.melodyjacob.com/

    OdgovoriIzbriši