L`Occitane garažna razprodaja

sreda, oktober 19, 2016 Unknown 1 Comments


L`Occitane letos praznuje svojih 40 let na svetovni ravni in celih 15 let v Sloveniji. 
Verjetno je vsaka izmed nas ob vsaki novi kolekciji občudovala njihove lične izložbe in dekoracijo v trgovini. Dodatki, rožice in rekviziti, ki jih praktično ne moreš kupiti v nobeni trgovini, so dodale nek čar in še dodatno vrednost celotni podobi trgovini, ki pa na žalost nikoli niso bili na prodaj.
Letos pa bo ob jubilejni obletnici možno kupiti po simboličnih cenah prav to dekoracijo, rekvizite in tudi pohištvo. Tako boste lahko tudi doma pričarali provansalsko vzdušje, okrasili božično smrekico z njihovimi okraski ali pa občudovali spomladanske cvetlice skozi celo leto.

Si predstavljate, koliko stvari se je nabralo v 15. letih s 13 trgovinami? Veliiiko. 
Pravzaprav je tega celo skladišče.

Skladišče, v katerega boste lahko stopile jutri, 20. oktobra ob 17. uri na Šmartinski cesti 102, Ljubljana (za navigacijo vnesite naslov Cilenškova ulica 42, Ljubljana).
Ves izkupiček tega dne, bo namenjen za podporo slepih športnikov "Vidim cilj".

Prav tako pa bo skladišče odprto od 21. pa vse do 29. oktobra, 
vsak dan od 12. do 19. ure.

Blogerke, pa smo imele ta privilegij, da obiščemo skladišče že nekaj dni prej in si izberemo nekaj stvari, ki jih bomo lahko postavile doma ali jih uporabile za dekoracijo pri slikanju. Izbire je bilo ogromno, izbrala pa sem si kositrno vedro, čolniček ter žičnato lutko.

Skupaj sem uporabilo vedro ter čolniček, ter nekaj morskih dodatkov, kot so mreža, še ena manjša ladjica, ribe, školjke in sveče, ter tako prazne poličke spremenila v navtično dekoracijo.

Source:L`Occitane

Še več dekoracij in kaj lahko storite z njimi, si lahko ogledate spodaj

You Might Also Like

1 komentar:

  1. Super fotke, mi je všeč ta morska tematika! Hvala za share! :)

    OdgovoriIzbriši