Review. Top 3 tekoče podlage

torek, marec 22, 2016 Unknown 1 Comments

Tokrat primerjava različnih podlag za obraz, ki se uvrščajo v višji in srednji cenovni razred. Prav vsaka izmed njih mi je všeč, pa vendar so si med seboj tako zelo različna in je pravzaprav, nemogoče izbrati najljubšo.


Bourjois City Radiance
Začnem z Bourjois, ki je najcenejši med njimi. City Radiance je najnovejši v Bourjois družini pudrov, njegova posebnost pa je, da ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi, vsebuje faktor 30 ter vlaži kožo. Videz je zelo naraven, tudi sama tekstura je zelo lahka in na moji dokaj mastni koži, pusti sijoč, vendar mat finiš in je srednje prekriven. Za tiste, ki se spopadate z mozoljčki, boste potrebovale še kakšen korektor, da zakrijete rdečico.
Videz: sijoč
tekstura: lahka
prekrivnost: 3/5
UV: 30
cena: 13€

Vichy Dermablend
Korektivni puder, ki ima 25% vec pogmentnih delcev, kot ostali pudri, zato zagotavlja visoko prekrivnost nepravilnosti. Pri njem so res vse skrbi odveč, da ne bi zakril se tako rdečega  mozoljčka. Najboljši nanos je s čopičem ali še boljše z gobico, ki jo predhodno malce navlažimo z vodo. Nanos s prsti se pri meni ni najbolje obnesel, saj je bil videz hitro "fasadast", s čopičem, pa je bil nanos enakomeren. Je bolj kremast in malce težji, kot ostale tekoče podlage. Odtenek 24 nude je primeren za bolj zagorel videz kože in ima malce oranžen podton
Videz: matiran
tekstura: kremasta
Prekrivnost: 4,5/5
UV: 35
cena: 22€
Eucerin CC hyaluron filler
Ta CC krema be služi samo kot podlaga, temveč se bori tudi proti gubicam. Torej anti-age krema in podlaga v enem. Hialuronska kislina preprečuje nastanek gub in jih zapolni. Barvni pigmenti pa izenačijo ten in izboljša videz kože. Je malo prekriven in če imate kakšne večje nepravilnosti, je potrebno nanesti še kakšno plast pudra več. Je zelo lahek in primeren za normalen tip kože, na mastni  se namreč kar hitro začne svetiti. Medium odtenek je primeren za tiste, ki imate malce bolj zagorel videz in čeprav na sliki deluje precej temno, se lepo prileže odtenku vaše kože.
Videz: sijoč
Tekstura: lahka
Prekrivnost: 2/5
UV: 15
cena: 30€


You Might Also Like

1 komentar:

  1. Meni je Bourjois ok, sicer nič presenetljivega, predvidevam pa da mi bo super za poleti - ker je še faktor.

    Kar se tiče Vichya - vedno dobim pretemen odtenek in mi ga je prav škoda.... Nujno ga moram zmešati s kakšno drugo podlago in končno preizkusiti :)

    Eucerin pa zgleda tako temen! :O

    OdgovoriIzbriši