Review. 4 kids and us

četrtek, marec 24, 2016 Unknown 4 Comments


Med poplavo vseh kozmetičnih podjetij, ki zadnje čase prihajajo v Slovenijo, je težko najti tisto pravo, pristno kozmetiko, ki navsezadnje ne bo neka muha enodnevnica, ki bo vsebovala dobre sestavine ter imela dobro razmerje med ceno in kvaliteto. 
Pri kozmetiki 4 kids and us že na prvi pogled izstopa embalaža, ki je preprosta, minimalistična in ni kičasta ter njeno posrečeno ime in njihova simpatična zgodba o samem začetku. Njihovo ime, ima sicer dva pomena; namenjeno je tako otrokom, kot odraslim ter ustanovitelja podjetja, sta starša štirim otrokom, ki sta s svojo vizijo, vztrajnostjo uspešno prodrla na slovensko sceno, njihova pot, pa se samo strmo vzpenja, uspehom naproti. 

Njuna inspiracija so bili njuni otroci, saj so imeli težave s kožo, zato sta zavihala rokave in se predala mešanju neskončnih kombinacij različnih olj in sestavin. Najti tisto pravo mešanico, je dandanes že prava umetnost in ko sta videla, da deluje, sta želela izdelke deliti tudi s širšo javnostjo in tako se je rodila kozmetika 4 kids and us.

Izdelkov ni veliko, vendar pa se obstoječim posvečajo toliko bolj. 
Vse njihove sestavine so naravne in niso testirane na živalih. 
Če vas o samih sestavinah zanima kaj več, priporočam, da kliknete na njihovo spletno stran, kjer je ob vsakem produktu opisan celoten spisek sestavin, ter pri čem pomaga. 


Sama sem imela možnost preizkusiti dva njihova izdelka in sicer kremo za obraz ter mleko proti celulitu.

Že poleti sem začela z uporabo kreme, ki sem jo sprva nanašala samo zvečer, saj mi zaradi vročine in mastne kože - v kombinaciji z ličili, ni preveč ustrezala. Priznam, sprva, mi krema sploh ni bila všeč. V veliki večini zato, ker ima kar precej močan vonj po propolisu, ki se mi je zameril že v otroških letih (ima ogaben okus, fuj) in sem jo za nekaj časa postavila kar na stran in mi jo je zaplenila moja mami, ki je bila nad njo navdušena. Krema je namenjena od 20. leta naprej, tako da jo lahko uporabljajo tako mlade punce, ki še nimajo nekih gubic do babic ali dedkov. Po novem letu, sem imela kar precejšen izbruh mozoljčkov in rabila sem res čim bolj naravno kremo, da ne iritiram kože še bolj in jo začela zopet uporabljati. Vonja sem se drugič, kar hitro navadila in mi ne smrdi več, še vedno pa jo uporabljam samo zvečer, ko je moja koža bolj suha in potrebuje več vlažnosti in samo stanje kože, se je počasi uravnovesilo. Na kratko rečeno, krema je odlična!

Vsebuje arganovo olje, čebelji vosek, propolis, hialuronsko kislino, mandljevo ter kokosovo olje, ki bodo poskrbeli, da vaši koži ne bo manjkalo popolnoma nič in bo koža nahranjena in navlažena.
Drug izdelek, pa je mleko proti celulitu. Na žalost, še noben na svetu ni ustvaril magičnega zvarka, ki bi čez noč odstranila celulit, mi pa bi brezskrbno sedeli na kavču. Brez muje, se še čevelj ne obuje, zato je treba za rezultate, dvigniti rit in narediti nekaj vaj in piti veliko vode. 
Bo pa mleko vsekakor poskrbelo, da bo koža bolj čvrsta, navlažena in pomirjena. Za vidnejše rezultate, je priporočljivo nanašati mleko zjutraj in zvečer. Moram reči, da sem pravi fanatik, kar se tiče anticelulitnih zadev. Kot sem rekla, ne dela čudežev, opažam pa, da je koža res bolj čvrsta. Verjetno, bi bil učinek še večji, če bi večkrat naredila kaj zase in se razmigala.
Cena je kakovosti, embalaži in vloženemu času primerna, saj morate upoštevati, da so sestavine naravne in ni prisotnih tovarn, ki množično proizvajajo en izdelek za drugim. Tisti, ki tega ne cenite, se raje zapeljite v drogerijo in uporabljajte povprečen izdelek. Cena za kremo je 49,90€, mleko proti celulitu pa 24,90€.

To in še več lahko kupite na njihovi spletni strani 4 kids and us ali na ličila.siwww.4kidsandus.com


You Might Also Like

4 komentarji:

  1. Meni so carski. Brez kritik. Popolnoma carski <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi meni čisto hudo carski, njihova zgodba je res TOP. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imajo za sabo res čudovito zgodbo in sploh ne dvomim v to da so tako čudoviti tudi njihovi izdelki, ki že na polički v sobi čakajo, da jih pričnem uporabljati. Zdaj pa res že komaj čakam, ker slišim same pohvale in navdušenja :D

    OdgovoriIzbriši