Review. Collistar Magic Drops

torek, februar 09, 2016 Unknown 0 Comments

Kako ustvariti lep zagorel videz tudi pozimi?

Je veliko načinov, bronzerji, solariji ali pa s samoporjavitvenimi kremami. 
Samoporjavitvene kreme so lahko včasih pravi trn v peti, na to pa lahko vpliva veliko stvari; lisast videz, smrdeč, zažgan vonj, oranžen odtenek.
Sama nisem ravno najbolj bela, vendar pa mi bled videz na meni ni všeč. Stalni kozmetični produkti v moji omari so zato ravno samoporjavitvene kreme.

Kar nekaj sem jih že preizkusila, od najcenejših, do najdražjih, v različnih oblikah. Za telo jih ne uporabljam veliko, na obrazu pa skoraj vedno. Najljubše so mi Coolistarjeve "magic kapljice". Je že moja tretja steklenička in zadostuje za celo leto uporabe, odvisno od porabe.

In kaj je na njih tako posebnega?
Lahko rečem, da se čisto razlikuje od klasičnih samoporjavitvenih kremah. Je v koncentrirani tekoči obliki, vsebuje orehovo olje, ki potemni kožo že v manj kot eni uri. Ja tako je, ni treba čakati celo noč, da dobimo želen videz. Kar pa je najboljše, ni smrdečega vonja ali oranžnega videza. Je pa zelo pomembna predpriprava kože. Obraz mora biti čist in priporočljivo je, da se prej naredi tudi piling. 
Za večjo optimalnost in lepši učinek celotnega videza, nanensem tudi na vrat in dekolte. Ne pozabite dobro zabrisati robove, da se ne vidijo črte. Nanos je čisto preprost, zahvaljujoč kapalki. S kapalko nanesemo na konice prstov, razmažemo med dlanmi in nanesemo na obraz. Vzemite si čas in dobro vmasirajte v kožo.

Cena je malce višja, okrog 30€, vendar se splača invenstirati  boljše izdelke, sploh če zdržijo celo leto.

You Might Also Like

0 komentarji: