Lepotno leto 2015

petek, januar 08, 2016 Unknown 0 Comments

Ogrooomno stvari se je zgodilo v letu 2015. Ogromno projektov, dela, zanimivih in čudovitih trenutkov, ki so zaznamovali moje leto 2015. Predvsem na blogu, kjer sem ga popeljala na novo raven. Še vedno se smejim mojim objavam na začetku, ter eno leto nazaj, kjer so bile slike pravzaprav grozne in jezik obupen. 
In čisto z vsakim postom, se naučim nekaj novega. K temu je veliko pripomogla 1.blogerska konferenca v Sloveniji, ki jo je organizirala Nika Veger in kjer smo se punce ogrooomno naučile in pa moj faks, smer grafična in medijska tehnologija, kjer pokrivamo prav vsa področja, ki jih lahko uporabim na blogu, kot so spletne strani, fotografija, oblikovanje... Z lahkoto lahko rečem, da grem z veseljem na faks :)

Prav tako, pa so moje leto zaznamovala tudi različna sodelovanja s podjetji, ki so mi pri srcu. To so Melvita, L`Occitane, Afrodita in Vichy. Njihovi izdelki in odnos, pa so vrhunski. Zato se ne čudim, da so bile najbolj brane objave prav njihove.


1. Najbolj brana v celotni zgodovini bloga, je top 10 kozmetičnih izdelkov, ki so odšli z mano na morje. To so izdelki, ki jih redno uporabljam in brez njih enostavno ne gre.2. Ko je Essence lansiral novo Nude kolekcijo, smo vse ponorele3. Afrodita pa nas je bogato razvajala v Rogaški Slatini.
"Razvajanje v Afroditi"4. Ponesrečena maska proti mozoljem, zaradi katere sem postala sončnica :)
"Diy maska proti mozoljem?"
5. 50 dejstev o meni, ki jih verjetno niste vedele
"50 random facts about me"


6.
L`occitanova kolekcija Potonike, je kolekcija, ki bo všeč skoraj vsaki ženski."L`Occitane CC krema"7. Vichy Idealia Skin Sleep
z božanskim vonjemki so spremenile mojo kožoYou Might Also Like

0 komentarji: