Diy. Maska proti mozoljem?

ponedeljek, december 14, 2015 Unknown 0 Comments

Danes bo malce drugačna objava in sicer o mojem ponesrečenem včerajšnjem jutru.
Naj samo še povem, da objava sicer ni bila načrtovana, ampak ker je bilo precej smeha na moj račun, sem se vseeno odločila napisati :)

Ok. Vsaka izmed nas, včasih vstane z levo nogo. Tako je bilo včeraj pri meni. Z mastnimi, skuštranimi lasmi, mastno kožo in povrhu vsega, so se mi še pojavili gromozanski beli mozolji.

Ženske, takšne kot smo, sem jih šla seveda najprej vse stiskat. In nastali so kraterji. Super, še tega se mi je manjkalo. 

V redu, bomo rešili. Skuham kavo, se vsedem za računalnik in grem brskat "domače maske proti mozoljem". Odprem cel kup zavihkov in najdem izmed 100 mask, masko s kurkumo in metinem čajom. Super, kurkumo imam, metin čaj tudi, bom naredila s temi sestavinami.

Zmešam, vzamem čopič in si mislim, "ooo kakšna rumena barva, haha". Pustim masko na obrazu nekih 10 minut, vmes pa nastane tale slikca:No ja, precej očitno je, da ni ravno namenjena za objavo. Poslala sem jo prijateljici Katji (Blog Viva La Vida) in njej mi ni težko poslati takšnih slik, ko sem kot "burek v glavo", pravzaprav, ko pomislim, jih je preceeej, haha :)


No in potem finaleee :)

10 minut je mimo, grem v kopalnico, si izperem in šok!
Ja, barva mi je ostala na obrazu. Moram reči, da bi bila kar lepa sončnica, če bi bile maškare, haha


Skoraj me je vrglo na rit, ko sem se pogledala v ogledalo. Ok, kaj zdaj? Prvo piling. Ne gre. Potem pa kakšno masko, ki bo nekako nevtralizirala to rumeno barvo in sem nanesla še čokoladno masko. 

In hvalabogu, je šlo dol.


Nauk te zgodbe?
Ni vedno boljše, če doma kaj eksperimentiramo :)

Sama pa tudi ne vem, kaj sem mislila, da sem dala to gor. Poznam začimbo, uporabljam jo v kuhinji, pa mi tudi na kraj pameti ni padlo, da bi dejansko lahko pustila takšne posledice :)

Če ne drugega, so se mi doma, ter prijateljici pošteno nasmejale, pa tudi mozolje mi je skurilo :)

Se je tudi vam zgodilo kaj podobnega? 


You Might Also Like

0 komentarji: