Review. Essence Cover Cream korektor

petek, oktober 23, 2015 Unknown 0 Comments
Tega »lepotca«, sem kupila že kakšno leto nazaj, skupaj s pudrom za obraz iz iste kolekcije. Imela sem obdobje, ko sem vse povprek kupovala različne korektorje in iskala tistega pravega, ki bo učinkovito prekril nepravilnosti na obrazu. No, končala sem z 10 različnimi korektorji in še vedno z vidno rdečico na obrazu. Kasneje sem začela uporabljati kisline (prebereš si lahko TUKAJ), ki so odstranili to nadležno rdečico in akne v tolikšni meri, da me ni motilo. Ker ponavadi uporabljam CC kremo (KLIK) in mineralni puder (KLIK), korektorje nisem hotela uporabljati, saj je na koncu vse skupaj delavo »pretežko in nenaravno«.


Konec poletja, mi je CC kreme zmanjkalo in poiskati sem morala alternativo. Pobrskala sem med miljon korektorji v predalu in preizkusila prav vsakega izmed njih. Ironično, najbolj učinkovi med njimi je bil najcenejši in za katerega si niti v sanjah nisem mislila, da bo vse prekril.
Je iz linije Pure Skin, ki je namenjena ravno nepravilnostim. Vsebuje glino ter olje čajevca, ki se učinkovito bori proti aknam in ima dvojno delovanje; prekrije in suši obenem. Ima malce močnejši vonj (kot razkužilo), vendar ta ni moteč.

Uporaba je sila preprosta. Če uporabljate tekočo in suho podlago, ga nanesite na tekočo in ga siksirajte s suhim pudrom. Če pa uporabljate samo suho, tako kot jaz, pa ga nanesite na očiščen obraz in po nanosu kreme. Bodite samo pazljive na količino. Nanesite ga čisto malo direktno na mozoljček ali rdečico. Nikar ga ne nanašajte na celoten obraz, saj ni temu namenjen in končni učinek bo obupen, saj bo delovalo precej plastično.

P.S. kolekcijo boste v drogeriji našle na oddelku za čiščenje obraza in ne med ličili J

You Might Also Like

0 komentarji: