Review. Adria Spa sivkin piling za telo

sreda, oktober 07, 2015 Unknown 3 Comments

Se mi zdi, da ko sem nazadnje pisala oceno Adria Spa piling, sem mu malce naredila krivico. Namreč poleti, ko sem uporabljala prvi piling z limono in suhocvetnico, mi zaradi vročine in vsega potu, zaradi katerih imam še bolj "mokro" kožo, ni zdel nič posebnega, oziroma mi sploh ni bil všeč. 

No zdaj vem, da takih stvari poleti ne preizkušam več, saj se mi koža čisto drugače obnaša, kot v ostalih letnih časih. Zato sem mu dala ponovno priložnost septembra, tokrat z vonjem sivke, ko se je tudi ozračje malce normaliziralo in glej ga zlomka, tudi piling je pustil čisto drugačen občutek na koži. 

Sivkin piling, je za razliko od limoninega, narejen iz soli in ne iz sladkorja. Je malce bolj suh in kompakten, AMPAK, naj vas to ne zavede, kot je na začetku mene! Sicer ne maram vonja sivke, pravzaprav me skoraj vedno začne boleti glava, tukaj pa je vsa ta mešanica in dodatek olive, prav prijetnega, blagega vonja. Kot sem že omenila, je koža mehka in prav nič suha in razdražena. Je nekje srednje grobosti, ne preblag, ne pregrob. Vsebuje pa tudi olje olive, sončnic, olje grozdnih pešk in vitamine A, C in E, ki še dodatno obogatijo teksturo in s tem nahranijo našo kožo.

CENA ZA 150ml - 7,00€PILING PA LAHKO KUPITE TUKAJ


You Might Also Like

3 komentarji:

 1. "glej ga zlomka" :D

  Meni je tudi zdaj bolj všeč, moram priznat.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ma meni je pa svetoven...nekoč, nekoč ko vse porabim ga spet kupim :D

  OdgovoriIzbriši
 3. We love the lavanda! Kisses.

  http://mumandme-trapitos.blogspot.com.es/

  OdgovoriIzbriši