Review. Makeup revolution Stripped&Bare eyeshadow palette

nedelja, julij 19, 2015 Unknown 7 Comments

Spet ena prekrasna paletka Makeup revolution Stripped&Bare

In zopet so mi z Ličila.si poslali točno take odtenke, ki jih uporabljam in sem pravzaprav točno to imela tudi že pripravljeno v košarici za nakup. Še sreča, da je še nisem naročila.
Ima čudovite zemeljske odtenke senčil + 3 bež odtenke, kar je še posebej priročno, saj sama uporabljam največ svetlih tonov senčil.

So dovolj pigmentirane, najbolj skeptična pa sem bila ravno glede svetlih tonov, saj večina ni tako intenzivnih, pa so se tele izkazale za kar precej dobre.
Nažalost pa obstojnost ni preveč dolga. Ker imam precej natrpan urnik ter delam vsak dan skoraj cel dan, ali pa imam razne opravke, sploh v tej vročini sedaj, zdrži komaj nekaj ur. Odvisno, včasih jih fiksiram s fiksatorjem, vendar ob koncu dneva skoraj ni sledu o senčilih. Vendar pa za tako nizko ceno ne moremo pričakovati najvišje kakovosti :)
Ne uporabljam pa primerjev, da bi povečala obstojnot ter pigmentiranost.
Verjetno, si bo treba omisliti zdaj za poletje :)You Might Also Like

7 komentarjev:

 1. Odtenki so res čudoviti :) Meni so poslali čokoladko in s tem odtenke, ki jih tudi sama največ uporabljam :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ma te paletke so meni zakon res! Js drugače sama uporabljam samo zemeljske tone in imam "rjavo čokolado" katero uporabljam non stop ;)
  Me je kar nekaj drugih vleklo, vendar jih nisem kupila. Tale mi glede na odtenke izgleda čisto zame :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Prelepa je res, jst sem čist nora na njihove paletke, neprestano jih uporabljam:):) in tale je tudi meni pisana na kožo:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Noro lepi pastelni odtenki, direkt zame!

  OdgovoriIzbriši