Review. L`occitane CC krema

petek, julij 24, 2015 Unknown 3 Comments


Že od nekdaj sem dobesedno zaljubljena v L`occitane, Vsak mesec sem nekaj kupila, pa čeprav tega nisem niti potrebovala. Najbolj me pritegnejo ravno njihova darilna pakiranja in potovalne velikosti.
In z lahkoto lahko rečem, da ni izdelka, ki ga ne bi preizkusila (ja, moja obsesija sega tako daleč...)

Njihovi tuš geli so must v moji kopalnici, zdržijo mi pa tudi do pol leta, saj se porablja res počasi in še noro lepo dišijo.

Letos spomladi pa je prišla na police prenovljena kolekcija Potonike. Seveda, imam že njihovo staro kolekcijo tudi doma in zato me je res zanimalo, v čem se razlikuje, razen v embalaži. 
Torej, dobili so nov parfum (prejšnji je bil toaletna voda), obarvane balzame, izboljševalno kremo za obraz, izboljševalno esenco za obraz ter CC kremo.
Najprej sem v test dobila CC kremo in sem kar vriskala od zadovoljstva (oh, en nov izdelek, ki ga še ne poznam), vzela pa sem srednji odtenek, za malce temnejšo polt (poletjeee). 
Najbolj mi je všeč, da se rahlo blešči. Čeprav imam bolj mastno kožo, pride končni efekt prav nič "masten". Ima tudi zaščitni faktor 20, kar je odlično za poletne dni, ko sonce močno pripeka. Trenutno uporabljam čez dan samo CC kremo, brez kakršnih koli pudrov, saj je občutek pretežek in ker je vroče, se mi kar topi od kože. In še prijetno diši po potonikah. Kar pa je najbolj zanimivo, kremica je bela. Ja, obarvana krema in to bela. Ko pa razmažemo po koži, se tekstura in barva prilagodita barvi kože. 
Definitvno izdelek, ki ostane v moji kozmetični torbici še naprej.
In seveda tukaj je še meglica. Sem že omenila, kako rada jih uporabljam? 
Pri meni so poleti in pozimi in brez njih enostavno ne gre. je ravno pravšnje velikosti, da jo lahko spravim v torbico in prav toliko velika, da se je ne porablja hitro (pa čeprav se špricam z njo tudi večkrat na dan). Odlične so za hitro osvežitev v teh vročih dneh, fiksirajo pa tudi make-up. 
Stara kolekcija
Toaletna voda, tuš gel in krema za rokeYou Might Also Like

3 komentarji: