Afroditin lepotni obisk v Rogaški Slatini

torek, julij 07, 2015 Unknown 8 Comments


Medtem, ko so že ostale blogerke poročale o dogodku, sem jaz malce pozna :)

Verjetno ste že opazili, da nas je nekaj blogerk kar pridno objavljalo slike na Instagram ter Facebook z našega potepanja po Rogaški Slatini.
Namreč, kozmetika Afrodita je izbrane blogerke povabila v njihovo podjetje v Rogaško Slatino, kjer poteka tudi sama proizvodnja izdelkov. Sama si štejem v čast, da sem bila povabljena, saj nas je bilo izredno malo.

Povabilu so se odzvale tudi:

AJDA SITAR - AJDAS
TJAŠA KOKALJ - TK SWAT
KATJA GRUDNIK - VIVA LA VIDA
SIMONA RIBIČ - BEAUTY OF A LEMONNJIHOVE OBJAVE PA SI LAHKO PREBEREŠ TUKAJ:

BEAUTY OF A LEMON
VIVA LA VIDA
ETIKETA MAGAZIN


Prejšnjo sredo smo že zjutraj krenile proti Rogaški in v njihovih prostorih nas je seveda že čakalo sladko razvajanje. Sadne vode, muffini, cakepopsi, maline, sadna nabodala...
in seveda glavni razlog, zaradi katere smo prišle:

Novi kremni tuš geli z vonjem pistacije, maline, pomaranče in vanilije. Vsebujejo tudi 100% naravne kakavo delce, ki ob stiku s kožo lahkotno zdrsijo po telesu. 
Izdelki so brez parabenov, parafina ter silikon in imajo koži prijazno pH vrednost.Da se vrnem nazaj k dogodku. V njihovih prostorih smo se zbrale ob 10. uri, ogledale smo si kratek filmček o podjetju, nasladkale, ter "čvekale". Ko je toliko žensk na kupu z istimi interesi, si ne moremo pomagati :) Nadaljevale smo v kavarni ob Grand Hotelu Rogaška, s pogledom na njihov čudoviti park.

Sledila je nega v njihovem Beauty Spa centru, ki se nahaja tik ob hotelu. Pričakovala sem manjšo nego, ki bi trajala mogoče 20 min in bi verjetno tudi morale čakati ena drugo.
Dobile pa smo vsaka svojo kozmetičarko, nega pa je trajala kar uro in pol.
Sestavljena je bila iz njihove nove linije Pure Oxygen, čiščenje, masaža obraza, refleksna masaža stopal in kar je bilo meni najbolj pomembno, vsaka je dobila nego primerno za svojo kožo. Ker imam mozoljčke, je bila nega prilagojena aknasti koži. Ponavadi sem vedno zatečena ob koncu in vsa rdeča, vendar je bila na koncu maska Pure Oxygen tako hladilna, da se v bistvu ni niti opazilo, da bi bili kakršnikoli posegi. En veeeelik + :)

Na koncu še vino, kosilo ter sladica.Si lahko sploh želimo še kaj več? :)


Vse njihove produkte pa si lahko kupite tudi v njihovi spletni trgovini, kjer so cene tudi nižje, kot v drugih trgovinah :)

KLIK

You Might Also Like

8 komentarjev:

 1. Wow!!! It seems a really beautiful experience!!! Have a nice day, kisses (and thank you for your visit),
  Eni

  Eniwhere Fashion
  Eniwhere Fashion Facebook

  OdgovoriIzbriši
 2. Super zgleda in vse ste top top na fotografiji :3

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 3. Punce ste res uživale! Afroditini produkti so pa zakon :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Obožujem Afrodita izdelke posebej gele za prhanje. Čudovite fotke.

  OdgovoriIzbriši
 5. Afroditini izdelki so TOP! Najraje jih uporabljam! :D Gel za tuširanje pistacija je odličen, naslednji, ki ga moram probat bo malina :D Res priporočam!

  OdgovoriIzbriši
 6. Sem vam kar malo fovš, da ste tako uživale, po drugi strani pa zelo privoščim.

  OdgovoriIzbriši