Review. Sally hansen nail growth

četrtek, junij 25, 2015 Unknown 7 Comments

Imam to nesrečo, da imam zelo krhke nohte. Svojih, nikakor ne morem imeti dolgih, saj kolikor hitro zrastejo vsaj malo, se zalomijo ali pa začnejo cepiti. Dolgo časa sem tudi grizla nohte. Ja, obupna navada, ki sem se je na srečo rešila. In tudi gelirani nohti, so naredili svojo škodo. Posledice pa so še vedno tukaj...

Koncentriran serum, je namenjen za okrepitev in hitrejšo rast nohtov. Ima priročni dozirnik za lažji nanos na noht. Nakapamo kapljico na noht ter razmaženo po celotni površini ter na obnohtno kožico. 

Sprva nisem verjela, da bi lahko sploh kako pomagal, saj naj bi okrepil nohte že v dveh tednih redne uporabe. No, ravno vsak dan ga nisem nanašala, saj sem včasih čisto pozabila, sem ga pa nanesla vsaj 4 -5x na teden. 

Nohti mi ravno niso rasli hitreje (da bi imela dolge nohte, bi verjetno rabila celo leto, hehe), so se pa zato bolj okrepili. Lomili so se mi manj ter cepljenja skorajda ni več. Na spletni strani Spleticna.si, pa je trenutno tudi znižan za kar 40% iz 17€ na 10,30€!

You Might Also Like

7 komentarjev:

 1. great post :) have a nice Sunday:)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. It seems a great product, I like your photos :) In the meanwhile, what do you think of follow each other, maybe inspire each other? Please let me know! Have a lovely week :)

  OdgovoriIzbriši
 3. I do like Sally Hanson's nail products. I use their cuticle remover solution and love it! T. http://tickledpinkwoman.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. great post
  http://unconventionalsecrets.blogspot.it/

  OdgovoriIzbriši
 5. Super! Tudi js imam zal krhke nohte!

  OdgovoriIzbriši