Review. Vichy Idealia Skin Sleep

ponedeljek, maj 18, 2015 Unknown 4 Comments

Vichy me nekako nikoli ne razočara. Na njihovem zadnjem dogodku, so predstavili nočno kremo Idealia Skin Sleep

Veliko žensk se zmotno misli, da sta dnevna in nočna kremo isti. Da je vseeno, če uporabljaš dnevno kremo tudi zvečer, pred spanjem.
NAPAKA!

Dnevna in nočna krema se popolnoma razlikujeta. 
Namreč, dnevna krema ne more učinkovito delovati na kožo, pred spanjem, saj je zasnovana za dnevno rutino, kjer je prisotno sonce, makeup in drugi dejavniki. Dnevna nega koži daje hidratacijo in jo navlaži, medtem, ko jo nočna nahrani, obnavlja in popravi "škodo", ki je nastala podnevi.


Zato je Vichy lansiral nočno kremo Idealia Skin Sleep.
Vsebuje Vitamin B3, obnavljajoča olja, ki podpirajo zaščitno funkcijo. LHA (pospešuje eksfoliacijo), glicirizinsko kislino ter hialuron.
Primerna je za vse tipe kože, celo za občutljivo. Obogatena pa je s termalno vodo Vichy, katera ima pomirjajoč in regenerativen učinek


Moram priznati, da sem bila pozitivno presenečena. Na žalost, mi dnevna nega ni ustrezala, saj imam akne, vendar pa nasprotno od dnevne, mi je nočna Skin Sleep precej pomagala. Po njihovi predstavitvi, sem jo preizkusila še isti večer in naslednji dan je bila koža videti spočita in brez podočnjakov. Nisem mogla verjeti, da je učinek bil viden že po samo enem nanosu.
Želela sem raziskovati naprej in preizkusiti, ali je isti učinek tudi na bolj zreli koži in preizkusila jo je tudi moja mami, ki ima bolj suho kožo in že vidne gubice. Pri njej pa je bil učinek viden po enem tednu. Poleg vsega, pa je še prijetnega vonja, po jasminu in zelenem čaju.
Kreme za oči, nekako nisem nikoli uporabljala, to pa sem nanašala vsako jutro zgolj iz radovednosti. Ne morem reči, da so bile spremembe drastične, vendar pa sem opazila, da imam mogoče malenkost manjše podočnjake in pol svež pogled. Všeč mi je ravno zaradi aplikatorja, ki je precej drugačen od ostalih, v obliki mehke ploščice, ki se lepo nanese pod oči.Ste ve že preizkusile? Kako pa se vam zdi?


You Might Also Like

4 komentarji: