Review. Lush Jasmin & Henna Fluff-Eaze maska za lase

ponedeljek, marec 16, 2015 Unknown 2 Comments

Po vseh barvanjih na svetlo barvo las, so se mi lasje čisto uničili, še posebej konice. Pred kratkim, ko sem se ponovno pobarvala, sicer na svojo naravno barvo las - rjavo se postrigla, je bilo sicer malce boljše, pa vendar še vedno precej neukrotljivi, brez leska in brez življenja nasploh.

Zato sem malce eksperimentirala z raznimi domačimi maskami, ki so sicer pomagale, vendar ne preveč učinkovito. Po internetu pa sem malce pregledovala še Lusheve maske, ki so prav tako naravne, narejene ročno in obogatene s cel kup olji (jojobino, kokosovo, ricinusovo, ekstra deviško oljčno olje, olje ylang-ylanga, mandljevo, olje brazilskih oreščkov,...) poleg vsega tega pa še božansko diši po jasminu. Ko sem si nanesla, je cela kopalnica dišala še cel dan, vonj pa ostane tudi na laseh še dva dni. 

Masko si nanesemo na suhe lase, počakamo 20 minut, speremo in omijemo s šamponom. Jaz si nanesem samo na spodnji del las (ne na lasišče), saj mi je ravno dovolj. Po skoraj dveh mesecih uporabe 1x tedensko, so lasje bolj ukrotljivi, rdeča kana pa je poskrbela, da je barva las še lepša.

Maska je primerna za temne in barvane lase.

You Might Also Like

2 komentarja:

 1. Fabulous post

  Love Vikee
  www.slavetofashion9771.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Lovely review.
  I am following your blog via GFC, Hope you follow me back!

  thisblogbelongstosabi.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši