Priori AHA kisline - problematična koža

ponedeljek, marec 02, 2015 Unknown 4 Comments

In že sledi nova objava, tokrat o liniji AHA kislin.

Kaj pa pravzaprav sploh so AHA kisline?
Napredne AHA kisline z LCA kompleksom so unikatna mešanica mlečne kisline in vitaminov antioksidantov, ki so nujno potrebni za zdravje vaše kože.Kdo lahko uporablja?
Zaradi edinstvene zgradbe, je primerna za VSE tipe kože, kot proti staranju, kot proti aknam.


V tej stopnji, z AHA kislinami pripravite kožo na stopnjo, kjer boste lahko začeli potem uporabljati zadnjo stopnjo IDEBENON, ki je kar 1000x močnejši od Q10. Vendar pa ta ne more učinkovati, če koža ni pripravljena. Za to so tu AHA kisline.


Kot sem že omenila, so AHA kisline primerne za vse tipe kože.
Ker pa sem uporabljala tudi sama, se bom osredotočila bolj na aknasto ter problematično kožo.

Sama imam precej aknasto in rdečkasto kožo in to je edina kozmetika, ki mi je dejansko pomagala. Že od malega sem imela težave s kožo, preizkusila precej različne kozmetike, nekatere so pomagale, vendar ne dolgoročno. Pred nekaj leti sem redno začela obiskovati nege, kjer so uporabljali Priori. Pred tem pojma nisem imela kdo so, kaj so in sčim se ukvarjajo. Nič. Dokler nisem opazila rezultatov že samo po cca. 3 negah. Kupila sem še Perfection Facial Gel ter puder CoffeeBerry (o njem sem že pisala, lahko si preberete TUKAJ) in to redno uporabljam že tri leta.

Ko sem izvedela, da bom sodelovala tudi za blog z njihovo kozmetiko, so me povabili v njihove prostore v Celju (Hotel Evropa 5.nadstropje), kjer sta mi gospodični vse razložili, kako pravzaprav deluje ta kozmetika, naredili pa sta mi tudi nego, prilagojeno za moj tip kože.
Torej, če imate še kakšno vprašanje glede kozmetike, nege za problematično kožo, me lahko brez problema tudi kontaktirate :)

Na spodnjih slikah pa lahko vidite, da je moja koža daleč od ideala...


Na žalost nimam svoje nobene slike, ko sem bila mlajša (se nisem marala slikati), da bi prikazala razliko, sem pa našla na spletu primerjavo, ki je zelo podobna moji.


Po 1. uporabi

Po 3 tednih uporabe

Po 6 tednih uporabeVse njihove izdelke pa lahko kupite tudi na njihovi spletni strani PRIORI SLOVENIJA

Sledite jim tudi na Facebooku
PRIORI KOZMETIKAYou Might Also Like

4 komentarji:

 1. Que maravilla!!

  www.preppyandpretty.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Super post!
  thefashionwings.blogspot.it/

  OdgovoriIzbriši
 3. Super, da si delila to izkušnjo! Tudi jaz imam kar precej aknasto kožo, sprobala sem že dosti stvari, nekaj jih je delovalo samo en mesec, pa še to so bili rezultati po 3 tednih. 1 teden je bilo v redu, potem pa spet stara zgodba. Bom vsekakor pregledala njihovo stran :)

  OdgovoriIzbriši