Review. Soraya part 2

sobota, februar 07, 2015 Unknown 3 Comments


Moj drugi paketek in definitivno ne zadnji. Tokrat sva si z mami naredili malce večjo zalogo, naročili nekaj novih stvari in ponovno najboljši piling. O njem sem že pisala, prebereš si lahko tukaj.

Soraya enostavno nikoli ne razočara in prav vsi njihovi izdelki so odlični.
Sama imam še vedno njihovo kremico od prešnjic, zato sem si naročila cc kremo, ki jo pohvalijo prav vse, ki jo sprobajo, silikonsko podlago za makeup, mami pa si je naročila kremo za obraz po 30. letu.Začela bom kar s CC kremo
CC krema je pravzaprav obarvana krema, ki pripomore k zakritju gub in manjših nepravilnosti, kot so recimo manjše brazgotine. Ker imam že od malega težave s kožo, je pravzaprav cc krema kot nalašč zame. Brazgotine, ki so posledice aken, zapolni in naredi kožo enakomerno. Prav tako, pa preprečuje nastajanje novih aken, Po nanosu CC kreme, ne boste več potrebovale tekoči puder, saj je krema že sama po sebi dovolj obarvana in prekrije vse nepravilnosti.


To kremo si je naročila moja mami in je z njo več kot zadovoljna. Vsebuje hialuronsko kislino, ki kožo gladi, jo neguje, navlaži, obnavlja povrhnico in povečuje čvrstost kože. Poleg tega pa še lepo diši in je super mazljiva, ob nanosu pa se je porabi zelo malo. Krema je primerna za ženske nad 40 let, uprablja pa se jo lahko zjutraj in zvečer. Odlična je tudi kot podlaga za ličila, saj je koža mehka in enakomerna, puder pa se lepo razporedi.

Silikonska podlaga za puder je odlična za tiste, ki se vam koža na obrazi hitro zmasti, imate gubice ali manjše brazgotine, kot jaz. Primer nanesemo po kremi, čezenj pa še puder ali obarvano kremo (BB, CC). Sliši se kar precej nerealno - silikon, vendar temu ni tako. Je lahka podlaga, ki se lepo razmaže po obrazu, ki pa je ne boste niti čutili. Podlaga matira in ohranja ličila skozi cel dan. Porabi se je res zelo malo, saj se lepo razmaže. Prav tako pa zapolni male gubice in brazgotine, da je koža lepo enakomerna. Definitivno izdelek, ki ga je vredno preizkusiti.

Seveda je treba najboljše pustiti za konec :)
Piling, ki je eden izmed najboljših stvari, ki sem jih do sedaj preizkusila in ne pretiravam :)
O njem sem že pisala prejšnjič, lahko si prebereš TUKAJ.
Uporabljamo ga prav vsi doma, saj je primeren za vse vrste kože, koža pa je tako mehka, kot dojenčkova ritka. Je ravno dovolj grob, da odstrani vse ogrce in diši božansko, po marelicah. 
Če ravno premišljujete o nakupu pilinga, priporočam, da kupite tega :)

Ob vsakem nakupu, pa dobite še cel kup testerčkov. Super so, ker je na vsakem testerčku zadaj napisan še opis :)

You Might Also Like

3 komentarji: