Review. Priori CoffeeBerry mineralni puder

ponedeljek, februar 16, 2015 Unknown 0 CommentsNe pretiravam, ko rečem, da je to NAJBOLJŠI puder, kar sem jih preizkusila.Že od majhnega imam probleme s kožo, akne, nečista koža, podkožni mozoljčki, brazgotine... In EDINI puder, ki mi je dejansko pomagal, je bil ravno ta.


Učinkovito prekrije prav vse, vključno z gubami, brazgotinami, mozolji. Primeren je za vse kože in so na voljo v več odtenkih.


Linija mineralnih pudrov je 100% naravna, ter prva in edina linija pudrov, ki vsebuje ekstrakt kavnih jagod CoffeeBerry. Je najmočnejši naraven zaviralec staranja, ki kožo ščiti pred prostimi radikali in staranjem kože.

Kavne jagode so najmočnejši naravni oksidant in to kar trikrat več od zelenega čaja, imajo pa tudi visoko zaščito pred UV žarki ter zaščitni faktor 25.


Kaj pa je najboljše?
Ker je 100% naraven, lahko z njim tudi zaspite, saj ne maši por in ne povzroča aken.
Seveda pa je vedno boljše, da kožo pred spanjem temeljito očistite.

Pudri niso testirani na živalih in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora.


KAJ PA EMBALAŽA?
Embalaža je narejena iz biorazgradljive plastike rastlinskega izvora in NE IZ NAFTE, kot večina drugih plastičnih embalaž.
V 100.000 lončkih za mineralne pudre prihranimo 5.700 litrov bencina in zmanjšamo učinek tople grede, enak 48.000 km dolgi vožnji z avtom. Kot bi posadili 300 dreves.


Priori kozmetiko najdete tudi na njihovi Facebook strani.

Puder pa lahko kupite na njihovi spletni strani PRIORI SKINCARE.

Naj vas cena ne zanese, saj puder zadostuje za celo leto uporabe!
Če izračunate, vas potem pride le 3,5€ na mesec.
V primerjavi z ostalimi pudri, ki jih lahko kupite v drogeriji, ki poleg tega še zapacajo vaše pore, porabite pa jih v 2-3 mescih, se vam res izplača.


Spodaj pa lahko vidite, kako se puder obnese na moji koži. Brez kakršnega koli tekočega pudra, korektorja ali photoshopa.
Navadna krema in mineralni puder CoffeeBerry.

Njegove glavne sestavine so:

SLJUDA je skupina naravnih mineralov različnih sijajev od mat do zelo sijočih. Skrbi za gladek in enakomeren nanos in ohranja obstojnost tudi v zelo vročem in vlažnem vremenu.

TITANOV OKSID je naravno barvilo in mineralna zaščita pred soncem

CINKOV OKSID je naraven mineral, ki povečuje prekrivnost 

ŽELEZOV OKSID  skupina naravnih mineralnih barvil, polnih barv.

EKSTRAKT KAVNIH JAGOD zaradi visoke vsebnosti antioksidantev, je zelo učinkovit pri zaviranju staranja, vidno zmanšuje gube in črte ter skrbi za poenoteno polt.

You Might Also Like

0 komentarji: