PRIORI Naravna kozmetika CoffeeBerry 1.FAZA

sreda, februar 18, 2015 Unknown 1 Comments

Tokrat bom predstavila Priori kozmetiko, ki bo sestavljena v treh delih:

Naravna kometika CoffeeBerry


Advanced AHA Cosmeceuticals


 Idebenone Complex Superceuticals


Velikokrat kupimo zelo drago kozmetiko, v upanju, da bo končno učinkovita in bo delovala. Zanjo zapravimo kup denarja, kupimo celotno linijo, pa vendar na koncu ni želenega učinka. Zakaj?

Ker je treba kožo najprej pripraviti in jo očistiti odvečne umazanije, da bi kreme sploh lahko učinkovito vplivale na kožo. 

Pri Prioriju so za to poskrbeli in razvili tri različne linije, vsaka ima svojo fazo delovanja in vse so učinkovite. Da bi razumeli, katera linija je primerna za vaš tip kože, so ustvarili "analogijo iz športa". 
Nekje je treba vedno začeti, zato je tudi pri športu, če se prijavimo za triatlon, ne moremo zmagati, če pa smo prej samo sedeli in lenarili. Treba se je dobro pripraviti, imeti kondicijske treninge. Nič se ne doseže čez noč. Tako je tudi pri kozmetiki.

Zato bom tudi predstavila v treh delih, da boste lažje razumele


1.FAZA
Analogija iz športa: Joga za kožo
CoffeBerry Natureceuticals
NAJMOČNEJŠI NARAVNI ZAVIRALEC STARANJAJe popolnoma naravna medicinska kozmetika, ki temelji na najmočnejšem naravnem viru antioksidantev kavnih jagod CoffeeBerry in je trikrat močnejši od zelenega čaja! Zaradi edinstvene zgradbe je zelo učinkovit pri zaviranju staranja in vidno zmanšuje črte in gube ter skrbi za enakomerno polt. Poleg tega pa so študije pokazale, da uspešno preprečuje nastanek rakavih obolenj.
Tritedenska klinična raziskava izdelkov za nego kože podjetja PRIORI®, ki vsebujejo ekstrakt CoffeeBerry®


Klinična raziskava 0,5 % ekstrakta CoffeeBerry®. Osem tednov, pol obraza, dvojno-slepa klinična študija, štiriindvajset preizkušancev. Rezultati se lahko razlikujejo od prikazanih.

Program za nego kože z uporabo izdelkov podjetja PRIORI®, ki vsebujejo ekstrakt
CoffeeBerry®. Uporabljeni izdelki: Revitalizing Cleanser, Radiance Eye Serum, Tightening
Serum, Day Complex in Night Complex. Trije tedni, dvojno-slepa študija, uporaba enkrat
dnevno, strokovnjaki s področja dermatologije, dvajset preizkušancev. Rezultati se lahko
razlikujejo od prikazanih.


V linijo pa sodi tudi 100% naravni mineralni puder CoffeeBerry, vse o njem pa si lahko preberete TUKAJ
V naslednjih dveh objavah pa predstavim še Advanced AHA Cosmeceuticals ter  Idebenone Complex Superceuticals, vse kar morate vedeti o izdelkih, ki učinkovito preprečujejo staranje kože ter pomagajo pri aknasti koži.Če imate pa še kakšno vprašanje, me lahko kontaktirate na Tanita.Weith@gmail.comYou Might Also Like

1 komentar: