Review: Kardashian Beauty

torek, december 02, 2014 Unknown 6 Comments

Pa jih imam končno tudi jaz!

Pred kratkim sem sodelovala v nagradni igri na Click2chic.si in bila izžrebana.
Zadnje čase kar pogosto sodelujem v razno raznih nagranih igrah in kar pogosto tudi kaj zadanem. Lucky me :)

Pri tejle nagradni igri sem se še toliko bolj razveselila, saj sem imela že kar nekaj časa ogledane. Bila sem tudi na predstavitvi njihovih izdelkov in sem bila takoj navdušena. 

Že naslednji dan sem prejela paketek, v njem pa se je skrivalo tole:Lipgloss, šminka v obliki svinčnika ter blush od Essenca.


Hitro sem sprobala kot šminko, kot lipgloss in vonj ter tekstura sta me prevzela. Glavna sestavina je med, ustnice sem imela takoj mehke, dišalo pa je tako, da bi lahko kar pojedla.


Gloss je nude, rahlo siv-rjave barve, ustnice pa se ne limajo, kot sem navajena pri drugih glossih. Obstojen je približno dve uri, medtem pa nisem nič jedla ali pila, da bi lahko razmazala. Kot sem že omenila, ustnic ne zlepi in jih lepo nahrani.
Potem pa sem sprobala še Radiant Shimmer šminko v svinčniku. In bila še bolj navdušena kot nad glossom. Verjetno že zaradi tega, ker ponavadi uporabljam samo šminke. Sprva sem bila sicer malce skeptična zaradi barve, saj ponavadi ne uporabljam rjavih šmink. Skrbi so bile popolnoma odveč. Šminka je odlična, tekstura, barva, vonj... Diši prav tako po medu, obstojna pa je dlje kot gloss in sicer približno tri ure.
Bila sem vsa navdušena, potem pa se je zgodilo TOLE!


Ponavadi nikoli ne odprem celotne šminke, da bi videla, koliko jo je notri, zdelo se mi je nekako vedno samoumevno, da jo bo kar nekaj, ne glede na znamko ali cenovni razred.
Pri tejle, pa ne vem zakaj, ampak sem pogledala in šok!!

Tole je vse, kar je šminke... 0,5g!!
Naj povem, večina šmink ponavadi tehta 3,5g in ne samo 0,5g!


Nato pa sem pomislila, da je možno, da sem samo jaz dobila toliko malo in da je najbrž kakšna napaka.... Zato, sem malo pobrskala po spletu in povsod piše enako...

Ne morem opisati moje razočaranje...
Škoda, ker šminka je res odlična sama po sebi, uporabljam jo že cel teden in je naravnost odlična, vendar pa po mojem mnenju niso vredne 15€...

Naj opozorim, vse njihove šminke, imajo zelo majhne količine, kar pa ne velja za lipglosse na srečo.


Torej punce, bodite pozorne kaj kupujete!You Might Also Like

6 komentarjev:

 1. Gorgeous shade!

  Check out my new post Here!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Odličen post. Končno je nekdo opozoril! <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Looks very cute!
  Have a nice day

  http://www.alisagromova.com/

  OdgovoriIzbriši
 4. Waw ta šminka pa izgleda bolj kot tester :)) ojej :)) pa ravno ko sem se navdušila nad barvo :))

  OdgovoriIzbriši
 5. Živjo :) 'Šminka' ima manjše pakiranje, ker gre bolj za highlighter oz. osvetljevalec ličk in t.i. Cupid's bow na vrhu ustnic, kar je razvidno tudi iz barve. Škoda, da nisi bila zadovoljna z darilcem. Me veseli, da ti je gloss všeč! :) Lep začetek tedna! -Živa

  OdgovoriIzbriši